Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

Olcsó húsnak híg a leve

2011.12.13. 18:53 Vincze István


A drága grafikus


Ha grafikus anyagot szeretne felhasználni, például névjegykártyán, levélpapíron, cégtáblán, prospektusban, hirdetésben, az Arany Oldalakban vagy bármi más módon (ne adj' isten csomagoláson V.I.), e megjelenítés lesz az Ön megítélésének kiindulópontja. Ha olcsó, igénytelen a vizuális megjelenítés, mindenki olcsónak és igénytelennek fogja hinni mégoly gyönyörűen kialakított üzletét is, mindaddig, míg nem látta. Nem érdemes a vállalkozás megjelenítését értelmetlen takarékossági intézkedésekkel – rossz grafikával, terjengős szövegekkel, igénytelen nyomdatechnológiával és hasonlókkal – veszélyeztetni.

Részlet Jay Conrad Levinson Gerilla Marketing – az üzleti siker kézikönyve című könyvéből. A könyv az egyik legnépszerűbb alkotás a marketing területén.
A szerzőnek a marketing területére vonatkozó gondolatai a csomagolástervezés teljes spektrumára is érvényesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr803461053

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olcsó húsnak híg a leve 2011.12.13. 19:32:30

A drága grafikus Ha grafikus anyagot szeretne felhasználni, például névjegykártyán, levélpapíron, cégtáblán, prospektusban, hirdetésben, az Arany Oldalakban vagy bármi más módon (ne adj' isten csomagoláson V.I.), e megjelenítés lesz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása