Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

A csomagolás nagy klasszikusai

2012.08.24. 14:48 Vincze István


Maszatos arcú gyerek – a csomagolás, ami elad


200Logo_FM.jpgA hosszúra nyúlt nyári szünet után egy új sorozattal indítom blogomat. Mint minden másnál, így a csomagolásoknak is megvannak a maguk nagy klasszikusai. Ez ugyanígy elmondható a tervezőkre is.
A mostani bejegyzésben egy termékcsalád tagjaiból mutatok be párat, egy modernebb követővel. A csomagolások hasonlóan a gépkocsik dizájnjához többnyire nem követik az eszement, őrült, mindennapi divatot. Alapjában véve az időállósághoz szükséges némi elegáns konzervativizmus, amit az autóknál ugyanígy megfigyelhetünk – pénzügyi megfontolásokból nem jellemző egyikre sem a gyakori dizájnváltás.

A most bemutatásra kerülő Harvey Nichols termékek a kiváló angol csomagolástervező, Michael Nash munkája. Nem kell sokat beszélni a csomagolásról, a lelkekre hat – egyszerűen elad. A jól megválasztott fekete-fehér, duoton fotók az egyszerű, tiszta tipográfiával a legkiválóbb marketingeszköznek bizonyultak. A vásárlók évek múltán is megveszik az ilyen klasszikus, elegáns termékeket.

560_harvey-nichols-chocolate-drink.jpg

560Lady2.jpg

560Pult.jpg

560FireFly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr604729609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása