Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

Olvasói vélemények

2011.12.06. 20:39 Vincze István


Új címke, új lehetőségek vélemények megosztására


Vannak olvasók, akik a blogos felület hozzászólási lehetősége helyett szívesebben küldenek e-mailt véleményük megosztására. Nem szeretném, ha ezen hozzászólások közzétételének elmulasztásával szegényebbek maradnánk. Ezért időnként közlök olyan olvasók véleményét is, akik nem kívánnak a blog.hu-n beregisztrálni.
 

"A Sergio Zyman idézetet nagyon jó bejegyzésnek találtam a blogon, szerintem a gyakorlatban sikeresen alkalmazott példákból rendszeresen lehetne közölni egyet egyet. És hogy szemléletesebb legyen, én mindenképp képekkel illusztrálnám az eseteket (egy régi és egy új csomagolású termék), sőt ha van információ, akkor még az értékesítési adatokról is többet írnék (pl. az árbevétel 20%-kal nőtt).

Az előnytelen csomagolás mellett fontosnak tartom, hogy legyenek példák, képek a jó csomagolásról is, méghozzá részletezve, hogy mivel lehet a potenciális vásárló figyelmét a leginkább felkelteni, a polcokon a többi termék közül kitűnni.
Esetleg interaktívvá is lehetne tenni a blogot, úgy, hogy lehetne szavazni, hogy pl. 5 különböző (csomagolású), de egy kategóriájú termék (pl. 5 különböző márkájú táblás csokoládé) képe közül, melyiket tartják az olvasók a legjobbnak, vagy akár a legrosszabbnak."

Részlet Melinda leveléből, "A csomagolásdesign szerepe az értékesítés folyamatában" című bejegyzés kapcsán. Melinda képzett fiatal marketinges.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr233443902

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Olvasói vélemények 2011.12.06. 21:02:35

Új címke, új lehetőségek vélemények megosztására Vannak olvasók, akik a blogos felület hozzászólási lehetősége helyett szívesebben küldenek e-mailt véleményük megosztására. Nem szeretném, ha ezen hozzászólások közzétételének elmulasztásával szegényebbe…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása