Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

Értéknövelés csomagolás újratervezésével

2012.09.07. 19:53 Vincze István

A csomagolás ereje – 300%-os befektetési megtérülés


Hoho.jpgJohn West, az ausztráliai piacvezető halkonzervgyártó bejelentette, hogy a csomagolásuk újratervezése 300%-os befektetési megtérülést eredményezett. A cég soha nem látott szárnyalásról beszél, eladásaik száma 20%-al megemelkedett, amióta a Coley Porter Bell újratervezte csomagolásaikat. Látván 2010-ben a piaci részesedésük csökkenését, megbízták a kiváló londoni tervezőgárdát, hogy dolgozzák ki a márka új arculatát, és az értékesítési helyeken történő navigálást. A Design Business Association által rendelkezésre bocsátott adatok szerint a halkonzerv piacon a gyártó részvényei 32,5%-os értéknövekedésen mentek keresztül.

Az előző években az értékesítés lecsökkent JW-Tuna-Slices-Olive-Oil-Box-278.jpg
16%-al. Az új dizájnt alkalmazták valamennyi termékcsalád tagra, emellett a termékféleségeket lecsökkentették 150-ről 90 cikkelemre. Az új arculattal ellátott csomagolással a cég 8,3%-al növelte az értékesítéseiket a Sainsbury's és az Asda hálózatokban. Az újratervezés során mind a 23 különböző halfajra új illusztrációkat készítettek, új designelemeket vetettek be, hajókkal, horgonyokkal.

A gyártó által biztosított adatok szerint az értékesítés első négy hetében minden újratervezésre kiadott font közel 3 fontot hozott az értékesítésnél. A John West egyik vezetője szerint ebben a kevésbé keresett termékkategóriában óriási eredményt mutattak fel a csomagolás újratervezésével.

Forrás: itt

 1-John-West-logo.jpg2-John-West-Pack-Shot-comp.jpg3-John-West-Pack-Shot-hero.jpg4-John-West-outers.jpgJohn-West-additional1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr174761803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása