Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

Sikergyilkos színek

2012.06.05. 19:48 Vincze István


A lehetséges vevő elbizonytalanítása


Cyan_3760.jpgNyilván senki sem szeretné a vásárlóját elbizonytalanítani, azonban egy kevéssé átgondolt csomagolás ezt könnyen el tudja érni. Viszont ha az a célunk, hogy termékünket minél kevesebben vegyék meg, mert nekünk ez a hobbink, akkor kövessük bátran az alábbi példát.

A minap vásárolta párom ezt a hangzatos, Wellness megjelöléssel ellátott kenyeret.
A kékes-zöldes színek, a hullámzó vonalak valóban a könnyedségre, a Wellness-re utalnak. A népies motívumoknak – szintén kékes-zöldes színben – már nem tudom mi közük van a Wellness-hez. Ez még a kisebb hiba.

A baj ott kezdődik, ha az ember ránéz a kenyér felett megjelenő ciános színű levelekre. Első látásra az ugrik be: talán penészes a kenyér? És kinek jön meg így a kedve a betevő kenyerét megvenni, majd esetleg megenni, ha felvetődik a penész lehetősége? A csomagolásról készült fotók viszonylag jó megvilágításban készültek. A boltban ennél is rosszabb a helyzet.

Elvileg el akarunk adni, a csomagolás egyik fontos célja, hogy eladjon, ugye?

 
Sajnos a jelenség nem csak ennél a csomagolásnál látható. Folytatás következik....

Cyan_3758.jpg

 

Cyan_3759.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr584567576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása