Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

Miért kell rondának lennie annak, ami magyar?

2012.05.25. 18:25 Vincze István


Csomagolási trend – Magyarország, 2012


hideg_zsiroldo_1.jpgElőször is tisztelet a kivételnek!!! Olyan trendről beszélek, ami sajnos már nem csak napi trend, hanem évtizedek óta tartó hagyomány. Sokan már feleszméltek, de a tömeg, az a bődületesen nagy tömeg még mindig nyomatja a középszerűséget. Az átlagos szürkeség mellet megjelent a ripacs tarkaság, de egy közös dolog fogható meg az egészben, az igénytelenség. Jól van az úgy, ahogy van, úgysem fizetik meg a csomagolás árát˝ – gyakran hallani gyártóktól ezt a megjegyzést. Sok gyártó ezzel a felfogással nem hogy saját magát nem becsüli, de ugyanígy a vásárlóját, és a termékét sem. A mai helyzetben mindnyájan megnézzük mi mennyibe kerül, sajnos ez tény, de nem szabad a vásárlót ennyire lenézni, mindent elintézni az olcsósággal.

„Vedd a magyart!˝ bíztat az oldal. A szándék szenzációs! De ne csak szavakkal bíztassuk az embereket. A gondolatainkat, szavainkat is be kell csomagolni, ha szeretnénk, hogy azok célhoz érjenek. Hogyan adhatnánk el szavainkat, ha közben böfögnénk, krákognánk és nem tartanánk tiszteletben, félvállról kezelnénk a fogadó félt. Adjuk meg a tiszteletet a magyar termékeknek, hisz van már erre is sok szép példa. Emelkedjünk ki a megszokásból, egyre többen fognak ráébredni, értékes tartalmat csak értékes formával lehet eladni.

Forrás: „Vedd a magyart!˝

lorin_gepi.jpghospi_sept.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr974546317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása