Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

Süteményszaggató, avagy stancolás?

2012.05.16. 19:14 Vincze István


Alapfogalmak grafikusoknak és megrendelőknek


Korábban már volt egy bejegyzésem a stancolással kapcsolatban, most részletesebben elmagyarázom az egész lényegét, köznyelven. Jó ideje azt tapasztalom, tapasztaljuk – nagyon sok grafikus és megrendelő nincs tisztában a stancolás fogalmával. Vagy ha van is sejtése, az sokszor téves.
Aki csomagolástervezésre adja a fejét, annak nem árt tisztában lennie alapfogalmakkal, jó ha van sejtése magáról a gyártási folyamatról.

A tanulmány az egyik legnépszerűbb hazai csomagolós szaklapban, a TransPack-ban jelent meg a napokban.

 

A cikk megtalálható és letölthető új honlapunkról, a

http://www.csomagolas-ami-elad.hu/ertekek/ingyen-letoltheto-anyagok

oldalról.

Ha van grafikus ismerősük, tessék nyugodtan odaadni neki, 5 perc alatt el  tudja olvasni. Veszteni valója nincs, ha már tisztában volt ezekkel a dolgokkal, legalább derül egyet.

Jó mosolygást kívánok,

Vincze István

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr604520783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása