Könyvjelzők és megosztások

Friss topikok

  • Ágnes65: Kedves István! Hasznosnak találom az ötletet. Engem személy szerint érdekelne, milyen minimális b... (2011.12.01. 16:27) Indul a mindent becsomagolunk blog

Blog-partnerek

Redesign – előtte & utána

2012.01.09. 18:21 Vincze István


Csomagolás újratervezése –
új arcot kapott a Rama szülőhazájában


Új témakörrel bővítem blogunkat, mely visszatérő, fontos elem lesz a jövőben. Ez az angol terminusban a "Redesign", mely helyett használjuk inkább az "előtte & utána" kifejezést.
A csomagolásnak a védő funkciója mellett természetesen marketing eszközöket is kell szolgálnia. Újra kell tervezni azt az idő haladtával úgy, hogy a célpiac számára a legkívánatosabb legyen. Természetes a változtatás akkor is kell, ha új piacra kerül egy termék.

A Deutsche Jurgenswerke AG 1924-ben hozta létre a kalapos lányos márkáját, a RAMA-t. 2011-ben megváltoztatták otthoni arculatát, sokkal egyszerűbb lett, a tipója is tovább tisztult, a növényi eredet átvette a főszerepet az egykori Rama-lánytól. Minden lehetséges elemével a tisztaságot, a természetességet akarja sugalmazni. A legelső képen a Magyarországon megjelenő márkát láthatjuk. Ha van valakinek észrevétele, kíváncsian várom a véleményét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentbecsomagolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr763532106

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://mindentbecsomagolunk.blog.hu/2012/01/09/redesign_elotte_amp_utana 2012.01.09. 19:13:22

Csomagolás újratervezése – új arcot kapott a Rama szülőhazájában Új témakörrel bővítem blogunkat, mely visszatérő, fontos elem lesz a jövőben. Ez az angol terminusban a "Redesign", mely helyett használjuk inkább az

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása